لوله بازکنی سعادت آباد

خدماتینو > لوله بازکنی شمال تهران > لوله بازکنی سعادت آباد
لوله بازکنی سعادت آباد با کثیف کاری کم شبانه روزی و فوری و تضمینی

ارائه خدمات تخلیه چاه و لوله بازکنی در منطقه سعادت آباد

  • نام منطقه: سعادت آباد
  • منطقه: 2 تهران
  • خیابان ها و محله های تحت پوشش خدمات: کوی فراز، شهرک غرب، فرحزاد، اوین، سرو شرقی و سرو غربی، خیابان فرهنگ، خیابان بیست و چهار متری، خیابان شهرداری، خیابان آسمان‌ها، خیابان صراف‌ها و تمام مناطق سعادت آباد
  • زمان رسیدن لوله بازکن سعادت آباد: معمولا 30 دقیقه
  • عمده ترین مشکلات سیستم فاضلاب: گرفتگی لوله های فاضلاب، گرفتگی توالت ایرانی و فرنگی، پر شدن چاه، افتادن اشیا در چاه توالت، انتشار بوی بد فاضلاب.

لوله بازکنی سعادت آباد از جمله خدمات شرکت خدماتینو است که در شمال غرب تهران ارائه می شود. تمامی سرویسکاران این منطقه از تهران بزرگ با تجربه بالا در زمینه باز کردن لوله های فاضلاب از جمله لوله کف شور آشپزخانه، حمام و گرفتگی توالت و … آماده خدمات رسانی به شما مشتریان عزیز و بزرگوار می باشند.

لوله بازکنی سعادت آباد تهران

لوله بازکنی در سعادت آباد تهران

سعادت آباد یکی از مناطق لوکس تهران به شمار می رود که در شمال غرب تهران و منطقه 2 شهرداری واقع شده است. ساختمان های سعادت آباد غالبا نوساز هستند و در کنار برخی از ساختمان های قدیمی آن می توان گفت این محله از نظر بافت ساختمانی بسیار عالی است. اما با این حال ساختمان های نوساز نیز میتوانند مثل ساختمان های قدیمی دچار گرفتگی شوند و نیاز به خدمات لوله بازکنی سعادت آباد تهران داشته باشند.

گروه فنی خدماتینو در این محله، خدمات خود از جمله لوله بازکنی تخلیه چاه سعادت آباد، رفع بوی بد فاضلاب، درآوردن اشیا از داخل چاه توالت، رفع گرفتگی توالت و … را با بهترین کیفیت، همچنین بدون کثیف کاری و بدون تخریب ارائه میدهد.

لازم به ذکر است این منطقه از نظر دسترس پذیری به خیابان های مختلف سبب شده تا ما خدمات لوله بازکنی در سعادت آباد را فوری و سریع انجام دهیم. تمام محله ها و خیابان های زیر تحت پوشش خدمات ما هستند

بزرگراه چمران، پونک، کوی فراز، شهرک غرب، فرحزاد، اوین، سرو شرقی و سرو غربی، خیابان فرهنگ، خیابان بیست و چهار متری، خیابان شهرداری، خیابان آسمان‌ها، خیابان صراف‌ها، خیابان دشت بهشت، خیابان علامه، خیابان پاک نژاد، خیابان ریاضی بخشایش، خیابان ارغوان، خیابان درختی، خیابان پامچال، خیابان مروارید، خیابان صدف، خیابان شکوفه، خیابان لادن (کوی فراز)، خیابان فراز (کوی فراز)، خیابان پویش (بهرود)، خیابان پرورش (مخابرات)، خیابان بهزاد و شهرک بوعلی.

لوله بازکنی سعادت آباد با کمترین حد کثیف کاری

شاید شما هم مانند صدها مشتری وفادار شرکت خدماتینو این سوال را بپرسید که چطور می شود این شرکت بر خلاف دیگر شرکت ها تمامی مراحل چاه بازکنی را با کمترین میزان کثیف کاری انجام دهد؟

این سوال را در چند مرحله پاسخ میدهیم:

1- دستگاه های این شرکت کاملا بروز می باشند و مانند برخی از شرکت های دیگر از دستگاه های قدیمی مثل فنر با دریل استفاده نمی کند و به جای آن از دستگاهی به نام ژنراتور استفاده می نماید. این دستگاه با سیستم بروزی که دارد تقریبا درصد کثیف کاری را به صفر نزدیک کرده و این مسئله تنها به خاطر نوع کارکرد دستگاه می باشد. در حقیقت چون فنر از پشت دستگاه وارد و از جلو برای باز کردن گرفتگی به داخل لوله میرود، دیگر باعث ضربه زدن و تکان خوردن مانند دریل نمی شود و همین مسئله سبب می شود تا فاضلاب به جایی پاشیده نشود.

2- تمامی سرویسکاران ما تجربه بالایی در باز کردن لوله فاضلاب در سعادت آباد و دیگر نقاط تهران دارند و در این چند سال فعالیت متوجه شده اند که چطور از فنر بصورت حرفه ای استفاده کنند تا کثیف کاری نشود.

3- هنگام انجام کار سرویسکاران ما دستگاه را که خود دارای پایه می باشد و اندازه کوچکی دارد را به همراه فنر که در کیف مخصوص است داخل سرویس بهداشتی یا حمام و بخش های دیگر منزلتان می برند و معمولا برای اینکه فنر به داخل پذیرایی یا قسمت بیرونی وارد نشود، درب را کامل می بندند.

4- در آخر با شستن کاسه و یا کشیدن سیفون، لجن ها و فاضلابی که به کاسه یا دور لوله چسبیده نیز شسته می شوند.

نمونه ای از فنر زنی بدون کثیف کاری را میتوانید در تصویر زیر که لوله توالت فنر زده شده و هیچگونه کثیف کاری انجام نشده ببینید.

خدماتی در همین زمینه: لوله بازکنی شمال تهران

انواع گرفتگی لوله فاضلاب در ساختمان

لوله بازکنی  توالت سعادت آباد با فنر برقی

برخلاف عقیده بسیاری از مردم که تمامی علل مسدود شدن لوله فاضلاب را یک مورد می دانند، باید بگوییم که علل و گرفتگی های مختلفی در ساختمان ها باعث مسدود شدن سیستم لوله های فاضلاب ساختمان می شوند. هر کدام از این گرفتگی ها باید توسط لوله بازکن سعادت آباد به  درستی تشخیص داده شوند تا بتوان آن ها را کامل و تضمینی باز کرد. البته در ادامه توضیحاتی را از زبان برخی مشتریانمان در این چند سال فعالیت با شما به اشتراک میگذاریم تا بدانید که گرفتگی ها همگی به یک علت نیست.

انواع گرفتگی لوله فاضلاب:

  • موی بلند
  • تفاله چای، قهوه و …
  • پسماند مواد غذایی و میوه جات
  • افتادن اشیا کوچک  و بزرگ
  • ریختن مصالح ساختمانی مثل سیمان و قیر
  • ریختن شن، ماسه و …
  • دستمال کاغذی
  • مدفوع
  • شکستگی لوله

اینها مواردی است که مشتریان زیادی با آنها رو به رو شده اند و خوشبختانه درصد بالایی از این موارد را به خوبی و به درستی با موفقیت انجام داده ایم و مشکل آنها را رفع کرده ایم.

در چندین موارد از کارهایی که برای مشتری انجام داده ایم، مشتریان اظهار داشته اند که قبلا چند مورد فنر زنی برای آنها انجام شده اما بعد از چند روز یا چند هفته مجددا با گرفتگی لوله فاضلاب مواجه می شدند. بعد از تماس با مرکز خدمات لوله بازکنی سعادت آباد شرکت خدماتینو، سرویسکاری که برای رفع مشکل به محل اعزام کردیم با بررسی متوجه شد که شی ای داخل لوله گیر کرده و همین مسئله باعث شده که بعد از هر بار فنر زدن، دوباره در زمان کوتاهی لوله مسدود شود. سرویسکار این شرکت با تجربه و تخصص بالا در این زمینه توانسته بود مشکل را بررسی و تشخیص دهد و آن را از ریشه حل کند. در حال حاضر مشکل این مشتریان به کل حب شده و کاملا از نحوه ارائه خدمات رضایت دارند.

فنر زنی تخصصی لوله فاضلاب در سعادت آباد

لوله بازکنی سعادت آباد با ژنراتور و فنر برقی

شاید برایتان مهم باشد که با نحوه فنر زدن و همچنین دستگاه هایی که برای اینکار در شرکت خدماتینو استفاده می شود آشنا شوید. برای فنر زدن لوله فاضلاب و لوله بازکنی سعادت اباد از دستگاهی به نام ژنراتور استفاده می کنیم که تصویر آن را در عکس بالا میبینید. این دستگاه در واقع جدیدترین طراحی شرکت هایی است که در تولید دستگاه های تخصصی آب و فاضلاب فعال هستند.

با این دستگاه میتوان انواع گرفتگی ها را از جمله:

  • دستمال کاغذی
  • مدفوع
  • اشیا کوچک و بزرگ
  • موی بلند
  • لجن، رسوب
  • چربی و روغن
  • مصالح ساختمانی

و گرفتگی های دیگر را رفع نمود. با استفاده از این دستگاه ما ضمانت 100% باز شدن لوله را به شما عزیزان می دهیم. این یعنی ما تضمین میکنیم لوله را برای شما باز کنیم تا مشکلتان رفع شود.

در مورد فنرها هم باید بگوییم که فنرهای مختلفی برای باز کردن لوله های مسدود شده وجود دارد که در خدمات لوله بازکنی سعادت آباد استفاده می شود. این فنرها متراژهای متفاوتی دارند و هر کدام برای گرفتگی های مختلف مورد استفاده قرار میگیرند.

لوله بازکنی شبانه روزی در سعادت آباد

شاید شما هم، هم اکنون از جمله کسانی باشید که لوله منزلتان در ساعات شب گرفته است. در چنین مواقعی معمولا یا نمیتوانید لوله بازکن سعادت آباد پیدا کنید یا اگر کسی را پیدا کنید معلوم نیست همان موقع برای چاه بازکنی به منزل شما بیاید یا بگوید فردا جهت رفع مشکل در محل حاضر می شود.

در شرکت خدماتینو برای باز کردن لوله های فاضلاب، خدمات لوله بازکنی تخلیه چاه سعادت آباد بصورت شبانه روزی و فوری به مشتریان خدمات ارائه می دهد. این خدمات 24 ساعته و بدون تعطیلی است تا شما عزیزان دغدغه ای بابت پیدا کردن مرکزی برای باز کردن چاه منزلتان نداشته باشید.

لوله بازکنی فوری منطقه سعادت آباد

از خدمات دیگر لوله بازکنی خیابان سعادت آباد، ارائه خدمات فوری است به این صورت که با تماس مشتری، ما نزدیکترین سرویسکار به محل سکونت شما را اعزام می کنیم. به این ترتیب لوله بازکن خیلی سریع در محل حاضر می شود. اگر سوالتان این است که نیروی فنی از کدام مناطق اعزام می شود بهتر است سری به ابتدای همین مطلب بزنید تا مکان هایی که لوله بازکن های ما در سعادت آباد مستقر شده اند را ببینید.

تمامی لوله بازکن های خدماتینو آماده خدمت به مشتریان هستند و همگی گوش به زنگ می باشند تا به محض تماس مشتری به محل اعزام شوند.

لوله بازکنی تضمینی خدماتینو یعنی چه؟

خدماتینو تمامی سرویس های لوله بازکنی در تهران از جمله سعادت آباد را با ضمانت باز کردن لوله انجام می دهد. یعنی ما گرفتگی لوله را باز شده تحویل مشتری می دهیم. این یعنی هزینه خدمات در صورت باز شدن لوله از مشتری دریافت خواهد شد.

بهداشت در شرایط کرونا رعایت می شود؟

سرویسکاران ما موظف هستند در شرایط کرونا، لوله بازکنی را با رعایت بهداشت انجام دهند. همچنین حتما باید از ماسک نیز استفاده کنند.

لوله بازکنی سعادت آباد کثیف کاری هم دارد؟

با استفاده از دستگاه های بروز که سرویسکاران ما استفاده می کنند، باید بگوییم کثیف کاری لوله بازکنی را به حداقل رسانده ایم. با کمترین حد کثیف کاری لوله بازکنی خدماتینو رو تجربه کنید.

5/5 - (6 امتیاز)
3 پاسخ
  1. سامانی

    ازتون ممنونم ما تو ۲۴ متری سعادت اباد هستیم و ازتون درخواست کرده بودم یکی رو بفرستید که تمیز کار کنه. انصافا مثل این لوله بازکن های سیار سعادت اباد نبود که همه جارو کثیف کنه. خیلی خوب و تمیز بود.

یک دیدگاه بگذارید

تماس با شرکت خدماتینو

۰۹۱۹۸۷۷۵۲۴۰

۰۹۱۹۸۷۷۵۲۴۰

خدمات لوله بازکنی و تخلیه چاه تهران با رعایت بهداشت | ۲۴ ساعته بدون تعطیلی
+