نحوه تهیه لوله بازکن خانگی چگونه است؟ (قویترین محلول لوله بازکن خانگی)

خدماتینو > وبلاگ > نحوه تهیه لوله بازکن خانگی چگونه است؟ (قویترین محلول لوله بازکن خانگی)
نحوه تهیه لوله بازکن خانگی چگونه است؟ (قویترین محلول لوله بازکن خانگی)

تجمع مو، چربی، مواد غذایی و سایر ذرات می‌توانند باعث گرفتگی لوله فاضلاب در خانه شوند که این مشکل بسیار آزاردهنده است. خوشبختانه، با استفاده از مواد طبیعی و ساده موجود در منزل می‌توان به راحتی این مشکل را برطرف کرد. طرز تهیه لوله بازکن خانگی برای گرفتگی‌های سطحی بسیار آسان است و با ترکیب موادی مثل جوش‌شیرین، بوراکس، نمک، سرکه، مایع ظرفشویی و… می‌توان محلول‌های لوله بازکن فوری خانگی ایجاد کرد. در صورتی که میزان گرفتگی در سینک ظرفشویی یا لوله فاضلاب زیاد باشد و به روش‌های خانگی رفع نشود، باید از خدمات لوله‌بازکنی برای برطرف کردن انسداد کمک گرفت.

طرز ساخت لوله بازکن خانگی (معرفی مواد لوله بازکن خانگی)

طرز ساخت لوله بازکن خانگی (معرفی مواد لوله بازکن خانگی)

طرز تهیه لوله بازکن خانگی (معرفی مواد لوله بازکن خانگی) راهکارهای زیر برای ساخت لوله‌بازکن خانگی هستند که در دو دسته محلول و غیرمحلول تقسیم‌بندی می‌شوند. شما می‌توانید با توجه به خلاقیت خود، هر یک از مواد گفته شده را با یکدیگر مخلوط کرده و لوله‌بازکن خانگی جدیدی بسازید. توجه داشته باشید که برای هر یک از آنها باید روش استفاده از محلول لوله بازکن را به طور اصولی انجام دهید.

1. سرکه سفید، بوراکس و نمک

یکی از موثرترین لوله‌بازکن‌های خانگی، تهیه محلولی از بوراکس، نمک و سرکه است. از هر یک از این مواد به اندازه یک چهارم فنجان درون ظروف بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید. اجازه دهید یک ساعت زمان بگذرد تا این محلول کاملاً شفاف شود. حالا آن را داخل لوله مسدود شده بریزید و سپس با آب داغ بشویید.

2. سرکه و جوش شیرین

در میان انواع روش‌ها و طرز تهیه لوله‌بازکن خانگی، ترکیب جوش‌شیرین و سرکه، بهترین محلول لوله‌بازکن برای رفع گرفتگی و انسداد است. برای این شیوه، ابتدا به اندازه یک قابلمه نسبتاً بزرگ، آب داغ درون لوله یا سینک بریزید. بعد از آن، نصف فنجان جوش‌شیرین و همچنین نصف فنجان سرکه را اضافه کنید. برای اینکه چیزی به بیرون نشت نکند، با یک پارچه یا حوله دهانه زهکشی را بپوشانید. بعد از گذشت 10 الی 15 دقیقه، مجدداً یک قابلمه آب داغ درون لوله مسدود شده بریزید. برای اینکه لوله به خوبی شسته شود، کمی شیر آب داغ را باز بگذارید و در صورت نیاز یک بار دیگر به وسیله قابلمه، آب را اضافه کنید.

3. آب جوش و مایع ظرفشویی

ساده‌ترین لوله‌بازکن خانگی که هیچ آسیبی به سیستم لوله‌کشی وارد نمی‌کند، محلول آب جوش و مایع ظرفشویی است. مایع ظرفشویی به حل شدن چربی‌ها کمک می‌کند و آب جوش نیز باعث نرم شدن آن‌ها می‌شود. برای به کارگیری این راهکار، مقداری مایع ظرفشویی را با آب جوش ترکیب کنید و به آرامی درون سینک بریزید. با توجه به میزان چربی‌های موجود و کهنه شدن آنها، شاید نیاز باشد چند بار این عمل را انجام دهید.

4. نمک و جوش شیرین

ترکیب کردن نصف فنجان جوش‌شیرین و همان اندازه نمک می‌تواند محلول لوله‌بازکن خانگی ایجاد کند که برای انسداد سینک ظرفشویی، حمام و لوله فاضلاب بسیار موثر است. بعد از ریختن ترکیب به دست آمده درون لوله انسدادی و باقی ماندن آن در لوله برای یک ساعت، گرفتگی به راحتی رفع می‌شود. فقط کافی است در پایان، با یک قابلمه آب داغ، زهکشی را بشویید.

5. جوش شیرین و آب لیمو

یک لوله‌بازکن خانگی دیگر که علاوه بر رفع انسداد لوله، باعث خوشبو شدن فضا نیز می‌شود، ترکیب جوش‌شیرین و آب‌لیمو است. برای استفاده از این روش، ابتدا به اندازه نصف فنجان جوش‌شیرین و سپس همان اندازه آب‌لیمو درون زهکشی بریزید. پس از این اقدام، درپوش را پوشانده و حدود یک ساعت صبر کنید. در پایان برای شستن لوله، یک قابلمه آب داغ درون آن بریزید. می‌توانید برای تاثیر بیشتر این ترکیب، نصف فنجان نمک را به جوش‌شیرین اضافه کنید.

6. نوشابه

نوشابه برای از بین بردن انواع جرم، قدرت زیادی دارد و می‌توان از آن به عنوان یک محلول لوله‌بازکن خانگی استفاده کرد. برای بکارگیری این روش، نوشابه را در دمای معمولی خارج از یخچال قرار دهید و بهتر است بلافاصله بعد از خارج کردن آن از یخچال استفاده نکنید. یک بطری نوشابه را داخل سینک یا لوله مسدود شده بریزید و اجازه دهید چند ساعت داخل لوله بماند تا اسید فسفریک موجود در آن در رفع گرفتگی تاثیر بگذارد. در پایان برای اطمینان از برطرف شدن گرفتگی، آب داغ را درون لوله یا سینک بریزید.

7. استفاده از فنر لوله بازکن خانگی (جایگزین محلول ها)

اگر هیچ یک از محلول‌های لوله بازکن خانگی تاثیری بر رفع گرفتگی لوله‌های فاضلاب شما نداشتند، باید به کمک یک فنر لوله بازکن، مشکل را برطرف کنید؛ همچنین می‌توانید سیفون زیر سینک را خودتان تمیز کنید. این ابزار کمک می‌کند تا گرفتگی‌های عمیق‌تر نیز به راحتی برطرف شوند. برای استفاده از فنر، آن را به آرامی وارد لوله کرده و به چرخاندن آن ادامه دهید تا گرفتگی برطرف شود. سپس لوله را با آب داغ بشویید.

نکات مهم در استفاده از لوله بازکن خانگی

نکات مهم در استفاده از لوله بازکن خانگی
  • برای ساخت لوله بازکن خانگی، هرگز از اسید یا محلول‌های شیمیایی قوی استفاده نکنید؛ زیرا ترکیب این مواد با یکدیگر می‌تواند بخارات سمی و خطرناکی ایجاد کند.
  • برای اینکه محلول‌های لوله بازکن خانگی، تاثیر بیشتری داشته باشند، بهتر است آنها را در زمانی که از سرویس بهداشتی استفاده نمی‌شود، به کار برد.
  • اگر هیچ یک از روش‌های خانگی مؤثر نبودند، با یک متخصص لوله‌بازکنی تماس بگیرید.
  • در صورتی که میزان گرفتگی لوله‌های فاضلاب و یا سینک ظرفشویی شما شدید است و نمی‌توان آنها را با راهکارهای خانگی رفع کرد، باید از متخصص لوله بازکن کمک بگیرید.

پیشگیری از گرفتگی لوله ها

طرز ساخت لوله بازکن خانگی دستی

اگر می‌خواهید بعد از رفع گرفتگی، دیگر با این مشکل مواجه نشوید، به نکات زیر توجه کنید:

  1. از ورود جامدات به داخل لوله‌ها جلوگیری کنید.
  2. برای جلوگیری از ورود مو، آشغال و سایر مواد به لوله‌ها از درپوش مناسب استفاده کنید.
  3. هرگز روغن و چربی ظروف را داخل سینک نریزید؛ زیرا این مواد در لوله رسوب کرده و باعث انسداد می‌شوند.
  4. به صورت دوره‌ای آب داغ زیادی درون لوله‌ها بریزید تا رسوبات تازه شکل گرفته را از بین ببرد.

نتیجه گیری طرز ساخت لوله بازکن خانگی دستی

گرفتگی لوله یکی از مشکلات رایج در منازل است که خوشبختانه با استفاده از مواد ساده موجود در آشپزخانه می‌توان لوله‌بازکن‌های خانگی بسیار موثری برای رفع آن تهیه کرد. ترکیب جوش‌شیرین و سرکه، بوراکس و نمک یا آب جوش و مایع ظرفشویی از جمله روش‌های رایج در تهیه لوله‌بازکن خانگی هستند. این محلول‌ها به آرامی رسوبات و چربی‌ها را حل کرده و لوله را باز می‌کنند. علاوه بر این، استفاده از لوله‌بازکن‌های خانگی به مراتب ارزان‌تر و ایمن‌تر از محصولات شیمیایی موجود در بازار است. با این حال، برای گرفتگی‌های شدیدتر ممکن است این راهکارها موثر نباشند و نیاز باشد از خدمات لوله‌بازکنی تخصصی استفاده شود.

سوالات متداول در خصوص طرز تهیه لوله بازکن خانگی

چه مدت طول می‌کشد تا لوله‌بازکن خانگی اثر کند؟

زمان اثرگذاری محلول لوله‌بازکن خانگی به شدت گرفتگی و نوع ماده استفاده شده بستگی دارد. معمولاً برای اثرگذاری محلول، بین 15 دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است.

آیا استفاده از محلول لوله‌بازکن خانگی به لوله‌ها آسیب می‌رساند؟

اگر از مواد طبیعی و روش‌های صحیح استفاده شود، لوله‌بازکن‌های خانگی به لوله‌ها آسیبی نمی‌رسانند. اما استفاده بیش از حد از مواد اسیدی یا قلیایی ممکن است به مرور زمان باعث آسیب به لوله‌ها شود.

به این مطلب امتیاز دهید

یک دیدگاه بگذارید

تماس با شرکت خدماتینو

۰۹۱۹۸۷۷۵۲۴۰

۰۹۱۹۸۷۷۵۲۴۰

خدمات لوله بازکنی و تخلیه چاه تهران با رعایت بهداشت | ۲۴ ساعته بدون تعطیلی
+